Strah me gledati ove viljuske razrezane al' drzim fige. Imas li jos koju sliku uz ove dve zadnje? Jesi li sipku samo zavario za zadnje nosace amortizera ili nekako drugacije?
YUgisa Ambasador partnerskog kluba
Broj poruka : 1313 Datum upisa : 2012-09-07 Godina : 35 Lokacija : Subotica
Mislim da nema potrebe za strah, fabricke su od 2.5mm lima, ove moje su od Poly pa imaju to dodatno ojacanje od 2.5mm lima, ja sam dodatno povario to ojacanje i taj deo gde je modifikovan je isto 2x2.5mm lim A sto se tice srafova, ako mogu ova dva drzati gibanj, onda ce drzati i ova 4 ove produzetke
Ta dva gornja sarafa sto vidis na prvoj slici prolaze kroz kos sa gornje strane i na taj sto je blize zadnjem veznom limu drzi i sipku.
Lepo je sve to sto radis, sad bi mogao da ga za pocetak registrujes i da predjes neku kilometrazu, cisto da se proveri i uverimo u kvalitet svih tih tvojih ,,proizvoda,,
Ne vidim zasto svi misle da nije registrovan? Auto je registrovan 7 godina zaredom otkad je kod mene i bice opet za koju nedelju.
Sto se tice kilometraze, za takav vid testiranja su zaduzeni meni bliski ljudi, ja zbog odredjenih faktora nisam u mogucnosti za to, moje je jedino da pokusam da pripremim auto za prolece i da testiram u Kuli i izmerim vreme
Posto je rucica otisla u Poljsku, moram sam napraviti novu. Mislim da nema lufta na spoju sa polugom [You must be registered and logged in to see this link.]
Iako je vec par puta bio ugradjivan, sad je napokon zavrsen i ugradjen 51mm leptir umesto fabrickog 45mm: [You must be registered and logged in to see this link.]
Namonitran regulator od 2.5 bara, nije bas najsofisticiranije reseno ali barem lako mogu da ga zamenim sa fabrickim i stelujucim bez menjanja raila. [You must be registered and logged in to see this link.]
Mala proba
I malo testiram Air Lift sistem dok ne resim neke tehnicke probleme u izradi pa da testiram i na autu
Dok ne nadjem malo slobodnog vremena za ozbiljnije radove, malo isprobavam neke sitnice.
Cep za ulivanje ulja, nadam se da sam resio problem losih cepova i slinavljenja: [You must be registered and logged in to see this link.]
Izmenio ugao sedalnog dela sedista, to mi je oduvek bila jedina zamerka na poziciju sedenja jer se ne oslanja cela natkolenica na sediste: [You must be registered and logged in to see this link.]
Cini mi se pogodno resenje i za osobe razlicite visine, nizi ljudi obicno zele visu poziciju a ovako se pomeranjem sedista napred, podize visina sedalnog dela, fabricki je manje vise horizontalno.
Subject: Re: Yugo 1.1EFI & BMR Sat Dec 12, 2015 1:33 pm
Izvni, nisam video poruku Pa cilj je da sa svim modifikacijama bude barem ispod 800kg tako da stedim gde mogu Tj cilj je negde oko 750kg, ali mislim da to nema sanse. Gume jedva staju pod blatobrane ali uspecu ih uglaviti ako ponovo suzim trap na fabricku meru. kad budu prosireni rubovi onda cu opet da prosirim trap pa ce sve da bude kako treba Malo se radilo danas...
Prepravljena pozicija i suvozacevog sedista: [You must be registered and logged in to see this link.]
Razbusene centralne rupe na felnama i kupljeni ventili (i jos neki propratni materijal, ostalo jos da se umesaju boje za farbanje): [You must be registered and logged in to see this link.]
I zimske slike kad se svi pale na to [You must be registered and logged in to see this link.]
Posle 20 meseci smaranja sa kocnicama, resimo sam napokon da ih resim, posle 3 glavna kociona, narucen i cetvrti, ovaj put drugi tip tj sa drugog modela auta, ali jednakih karateristika (22.2mm klip) pa se nadam da ce biti ispravan, sutra cim stigne odmah ga testiram na radnom stolu. Nova posuda za kocionu tecnost: [You must be registered and logged in to see this link.]
Airlift isto dolazi na red, nabavljen novi elektromagnetni ventil, nadam se da ce sistem sad raditi na propisan nacin, sledi ugradnaj narednih dana: [You must be registered and logged in to see this link.]
Rasturen prednji trap zbog vracanja sirine traga tockova na "standardnu" meru radi ugradnje novih felni i uradjena fiksaciona tacka za novo ojacanje polusasije koje cu naknadno izraditi: [You must be registered and logged in to see this link.]
Zatamnjen odnosno ofarban pleksiglas za tablu, napokon nema smaranja sa folijom. Hvala Zac [You must be registered and logged in to see this link.]
Montirane gume na felne: [You must be registered and logged in to see this link.]
Montiran novi glavni kocioni cilindar. Tako da sad imamo kocnice na cak 3 tocka. Narucen set za reparaciju sa klipom za jedna prednja klesta: [You must be registered and logged in to see this link.]
Pre koji mesec zamenim radijator kabine, dihtung slavine u odlicnom stanju. Juce gledam, raspao se pa sam ga danas zamenio: [You must be registered and logged in to see this link.]
Zamenjen klip i gumice ponovo i napokon resen problem sa kocnicama: [You must be registered and logged in to see this link.]
I malo radio na sprovodjenju creva za airlift: [You must be registered and logged in to see this link.]
Miljan Počasni ambasador i član osnivačkog tima
Broj poruka : 3293 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Nis