Yugo60Blue PIONEER
Broj poruka : 6 Datum upisa : 2012-11-29
| Subject: Yugo Koral 60 Thu Oct 23, 2014 9:59 pm | |
| Pozdrav svim clanovima, Evo i ja da predstavim svoj autic, u pitanju je Yugo Koral 60,iz 1989. godine. Do skoro je bio 60 samo po saobracajnoj,od skora i u realnosti. Pre cirka 20 dana, montiran elektronac, kupljen od clana jollyjumper (za kojeg dajem sve najbolje preporuke, karb je glanc nov,cak je i 2 dana nakon montaze mirisao na novo,tj metal je onako karakteristicno mirisao na novo kad se zagreje. Kome treba ovaj karb,za smesne pare komplet glanc nov elektronac.) i montiran uz malo komplikacija i ogromnu Miljanovu pomoc,bez kojeg bi verovatno i dan danas karb stajao u kutiji. Uporedjivati sadasnje performanse sa prethodnim dok je bio classic IPM stvarno nema smisla,sada, budem li potopio gas jos par puta u 2. ili 3. brzini, jadan Yugo ce se verovartno polomiti na pola. Ulje Castrol Magnatec 10w/40 sa aditivom, NGK svecice, razvodnik Cajevac, kapa i ruka Bosch. Treba srediti trap,i pragove,ali otom potom,prikupljacu delove lagano tokom zime. Sve u svemu ja sam prezadovoljan autom,ovo mi je treci Yugo,prvo 45, pa 55 i sada 60, hahaha napredujem! Evo i neke slicice od letos,uslikacu bolje kada se prolepsa vreme. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
zastava101b Član osnivačkog tima
Broj poruka : 3475 Datum upisa : 2011-12-21 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Yugo Koral 60 Fri Oct 24, 2014 9:46 am | |
| Super ti je autić. Šta ti piše za snagu u saobraćajnoj? Kakav ti je dalji plan sređivanja? | |
|
Yugo60Blue PIONEER
Broj poruka : 6 Datum upisa : 2012-11-29
| Subject: Re: Yugo Koral 60 Sat Oct 25, 2014 11:33 am | |
| Saobracajna kaze 44kw. Ima nesto u tom motoru,poprilicno je elasticniji od 55-tice i robusniji nekako,nema onu karakteristicnu notu lenjosti kao 55. Sto se tice sredjivanja,kao sto sam napomenuo trap,amortizeri,neke sitnice u unutrasnjosti,tipa plasticne lajsne na vratima, i da, zadnji pojasevi,posto ocekujem prinovu , relelji na farovima i to je to u principu. Ne zelim da pravim nista trkacko,samo malo utegnutiji std. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Yugo Koral 60 | |
| |
|