PlaviZmaj 101 - 55KS
Broj poruka : 17 Datum upisa : 2012-10-06
| Subject: Yugo Koral In 1.1 ( plavo korito ) :D Mon Oct 08, 2012 1:48 am | |
| Radi se o Koralu In 1.1 ,drugi sam vlasnik.Pre njega sam vozio isto Yuga al je bio trulo plave boje,on je prodat i rekao sam vise ne uzimam yuga,ali eto opet sam se vratio na isto samo dosta bolje stanje... Elem Yugo je pod mojim vlasnistvom od septembra prosle godine ,auto je kupljen iz Bora i bio je sad izgreban i napred branik iscunak ( lik je isao po planinama i brao kupine sa njom ).Sredjivanje je pocelo u februaru cim je prvo sunce granulo,prvo sam ubacio ozvucenje ( sta cu bez toga ne mogu ) ,zatim su pale felnice,auspuh ,stakla,obrtometar,karbon folija na haubu,prefarbane fabricke plastike iz sive u crnu boju i jos neke sitnice... Evo ovakav je bio kad je kupljen,prebacene su samo table na Po i odradjen branik i plastika napred... [You must be registered and logged in to see this link.]A ovakav je sada: [You must be registered and logged in to see this link.]U toku meseca dolazi i plin u gepek,kutija za vufer se pravi druga,zatim cu se baciti u potragu za dvogrlim...Sve u svemu ako bog da zdravlja i para ,bice i radova. | |
|
gosha_z101 101 - 64KS
Broj poruka : 614 Datum upisa : 2012-01-02 Godina : 34 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Yugo Koral In 1.1 ( plavo korito ) :D Mon Oct 08, 2012 9:30 am | |
| Zanimljiv jugisa,samo napred u daljim radovima,malo po malo bice sve bolji i lepsi | |
|
Dokic Priznanje za doprinos 101 Klubu
Broj poruka : 1158 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Boljetin,Donji Milanovac
| Subject: Re: Yugo Koral In 1.1 ( plavo korito ) :D Mon Oct 08, 2012 8:02 pm | |
| Već viđen jugić uživo,samo polako nastavi u sređivanju,biće to full! Mislim da bi mu lepo legli i neki xenoni. | |
|
PlaviZmaj 101 - 55KS
| Subject: Re: Yugo Koral In 1.1 ( plavo korito ) :D Mon Oct 08, 2012 10:27 pm | |
| Trenutno ne radim tako da ne mogu da nastavim sa sredjivanjem,ali za nekih 10-tak dana bi trebalo da krenem sa poslom tako da mu stizu i xenoni i volan itd ... | |
|
zastava101b Član osnivačkog tima
Broj poruka : 3475 Datum upisa : 2011-12-21 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Yugo Koral In 1.1 ( plavo korito ) :D Wed Oct 10, 2012 11:13 am | |
| Dobar jugo, samo napred u new school | |
|
PlaviZmaj 101 - 55KS
| Subject: Re: Yugo Koral In 1.1 ( plavo korito ) :D Tue Jul 21, 2015 10:43 pm | |
| Djeste drugari. Posle dugo,dugo vremena evo i ja da se ulogujem na zastava forum ( i ostale forume ). Lepo smos e proveli kod Dokica u kraju pa reko ajde da se malo aktiviram. Hvala korisniku ovog foruma ( nznam mu tacno nik ) koji mi je probao usku bregastu na skupu ,planiram da sutra ili prekosutra odem do majstora da mi to sredi i ujedno da ubacim nova sedista. Slike tek kad se ubace. Toliko od mene za sad. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Yugo Koral In 1.1 ( plavo korito ) :D | |
| |
|