ZASTAVA 101
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ZASTAVA 101

Udruženje ljubitelja automobila ZASTAVA 101 / Association of ZASTAVA 101 fans

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

ZASTAVA 101 FORUM JE AKTIVAN, Registrujte se za pun pristup! ZASTAVA 101 FORUM IS ACTIVE! Register for full access.

Zastava Koral IN

Go down 
+2
Miljan
markoni
6 posters
AuthorMessage
markoni
Ambasador partnerskog kluba
markoni

Broj poruka : 85
Datum upisa : 2011-12-25

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN EmptySat Oct 07, 2017 12:29 pm

Hajde i Ja da započnem ovde jednu temu posle dugo vremena Very Happy , prošle godine u decembru kupio sam Koral IN od prvog vlasnika po veoma povoljnoj ceni posle dugo traganja i skoro da sam već bio odustao od kupovine Yuga/Zastave. Prvenstveno sam tražio Z128 jer Yuga sam već imao ali nisam mogao naći pristojan primerak za neku realnu cifru pa je izbor pao na Yuga IN.
Kada sam ga kupio bio je u veoma zapuštenom stanju ali održavan koliko toliko, pa sam sređivao jedno po jedno jer mi je najbitnije da sve bude u ispravnom stanju.
Evo nekih slika kada je kupljen.

[You must be registered and logged in to see this link.]

Dok je bio kod predhodnog vlasnika pukla je originalna glava motora pa je zamenjena 1,4 FIAT glavom sa većim ventilima , auto je radio normalno sa njom ali sam ja ipak hteo da stavim originalnu 1,1 DMB i to sam i uradio.Tom prilikom je urađen i veliki servis.

U medjuvremenu je remontovan je karburator , alternator , stavljene sanke , zamenjeno vozačevo sedište jer je propalo , ulje u menjaču i motoru i antifriz , zamenjen radijator i slavina za grejanje i jos gomila sitnica lajsne , žabice , ručice za otvaranje prozora i vrata , nosači motora ... itd

ovako sam rešio lajsne koje su popucale na vratima

I sada trenutno izgleda ovako

Ostaje još da se urade neki limarijski zahvati na rubovima i zadnjim vratima gde je probila korozija i to će uskoro da se radi.

Back to top Go down
Miljan
Počasni ambasador i član osnivačkog tima
Počasni ambasador i član osnivačkog tima
Miljan

Broj poruka : 3293
Datum upisa : 2011-12-20
Godina : 38

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Re: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN EmptySat Oct 07, 2017 3:04 pm

Odlican jugent, samo napred biggrin cheers2
Back to top Go down
https://zastava101.serbianforum.info
Stojadinka
101 - 55KS
101 - 55KS

Broj poruka : 176
Datum upisa : 2013-07-27
Godina : 57

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Re: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN EmptyWed Oct 11, 2017 6:22 am

Samo napred markoni, nek ostane na cesti jos koji Jugo.
Jel ti glava 1.4 viska, posto bi je prodo?
Back to top Go down
markoni
markoni

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Re: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN EmptyThu Oct 12, 2017 10:27 pm

Trudim se da bude što više originalniji i da bude ispravan.   Very Happy Very Happy
Glava 1,4 je prodata.
Back to top Go down
vlash86
101 - 55KS
101 - 55KS
vlash86

Broj poruka : 498
Datum upisa : 2012-01-10

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Re: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN EmptyFri Oct 13, 2017 6:32 pm

lepo si ga sredio thumbsup
Back to top Go down
markoni
markoni

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Re: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN EmptyWed Dec 06, 2017 7:18 pm

Malo se radi limarija Smile  menjaju se zadnji rubovi, zadnja vrata i prednje desno krilo , dzepovi se krpe , sredjuju se  sajtne itd... Slike nisu bas najbolje bice boljih kada se sve zavrsi.Kupljen i nov nosac zadnjeg branika jer je stari zardjao prilicno i popucali su srafovi pri skidanju sa auta.

[You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]   [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  

[You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
markoni
markoni

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Re: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN EmptySun Dec 17, 2017 1:33 pm

Yugo konacno gotov , generalno sam zadovoljan uradjenim poslom , ostaje jos da zamenim letvu volana imam drugu i da se centrira trap i to je to.Slike nisu nesto jer mi je aparat prazan ali bice ovih dana boljih slika.

[You must be registered and logged in to see this link.]   [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]  [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
Starie
101 - 64KS
101 - 64KS
Starie

Broj poruka : 771
Datum upisa : 2012-01-09

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Re: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN EmptyMon Jan 01, 2018 11:50 pm

Dobar je! Smile
Koliko mu je godište?
Back to top Go down
http://starie.inc@gmail.com
markoni
markoni

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Re: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN EmptyThu Jan 04, 2018 10:13 am

2006 godiste.
Back to top Go down
zastava101b
Član osnivačkog tima
Član osnivačkog tima
zastava101b

Broj poruka : 3475
Datum upisa : 2011-12-21
Godina : 37

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Re: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN EmptyFri Jan 05, 2018 12:24 am

Lepo je videti da se radi na Koral Inu. I oni polako postaju sve ređi i ređi u dobrom stanju.
Back to top Go down
https://zastava101.serbianforum.info/t3348-istorijsko-naslee-zas
markoni
markoni

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Re: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN EmptyFri Jan 05, 2018 9:25 pm

Vozi se jos dosta primeraka ali je vecina u zapustenom stanju.
Back to top Go down
Sponsored content

Zastava Koral IN Empty
PostSubject: Re: Zastava Koral IN   Zastava Koral IN Empty

Back to top Go down

Zastava Koral IN
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Zastava Koral 1.1
» Popravite Automobil Zastava YUGO 101.128.Skala.45.55.65.Koral