Hajde i Ja da započnem ovde jednu temu posle dugo vremena
, prošle godine u decembru kupio sam Koral IN od prvog vlasnika po veoma povoljnoj ceni posle dugo traganja i skoro da sam već bio odustao od kupovine Yuga/Zastave. Prvenstveno sam tražio Z128 jer Yuga sam već imao ali nisam mogao naći pristojan primerak za neku realnu cifru pa je izbor pao na Yuga IN.
Kada sam ga kupio bio je u veoma zapuštenom stanju ali održavan koliko toliko, pa sam sređivao jedno po jedno jer mi je najbitnije da sve bude u ispravnom stanju.
Evo nekih slika kada je kupljen.
[You must be registered and logged in to see this link.]Dok je bio kod predhodnog vlasnika pukla je originalna glava motora pa je zamenjena 1,4 FIAT glavom sa većim ventilima , auto je radio normalno sa njom ali sam ja ipak hteo da stavim originalnu 1,1 DMB i to sam i uradio.Tom prilikom je urađen i veliki servis.
[You must be registered and logged in to see this link.]U medjuvremenu je remontovan je karburator , alternator , stavljene sanke , zamenjeno vozačevo sedište jer je propalo , ulje u menjaču i motoru i antifriz , zamenjen radijator i slavina za grejanje i jos gomila sitnica lajsne , žabice , ručice za otvaranje prozora i vrata , nosači motora ... itd
ovako sam rešio lajsne koje su popucale na vratima
[You must be registered and logged in to see this link.]I sada trenutno izgleda ovako
[You must be registered and logged in to see this link.] Ostaje još da se urade neki limarijski zahvati na rubovima i zadnjim vratima gde je probila korozija i to će uskoro da se radi.