| Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? | |
|
+6Radule89 Shone Mitke Dokic gosha_z101 m.aged 10 posters |
Author | Message |
---|
m.aged Ambasador partnerskog kluba
Broj poruka : 270 Datum upisa : 2011-12-28 Lokacija : Kistelek Csongrád megye Hungary
| Subject: Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? Sun Mar 04, 2012 10:36 pm | |
| I work in a cable factory, quality control I am. 12 years,the monthly payment of about 500 Euro. Zastava's my car, not Mercedes. And it will remain for a long time. | |
|
| |
gosha_z101 101 - 64KS
Broj poruka : 614 Datum upisa : 2012-01-02 Godina : 34 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? Mon Mar 05, 2012 2:12 pm | |
| po profesiji mesar,to i radim,u maloprodaji,vec skoro 4 godine | |
|
| |
Dokic Priznanje za doprinos 101 Klubu
Broj poruka : 1158 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Boljetin,Donji Milanovac
| Subject: Re: Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? Mon Mar 05, 2012 4:41 pm | |
| Jos uvek student bivše Više škole unutrašnjih poslova,sadašnja Kriminalističko-policijska akademija,a inače za školovanje,a i za život,zarađujem tako što ocu pomažem u krečenju,farbanju i ostalim molersko-farbarskim poslovima! | |
|
| |
Mitke Facebook Moderator
Broj poruka : 746 Datum upisa : 2011-12-26 Godina : 34 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? Tue Mar 06, 2012 11:42 pm | |
| Po profesijii Rukovalac Gradjevinskom Mehanizacijom, time se i bavim vec 4 godine. | |
|
| |
Shone 101 - 55KS
Broj poruka : 106 Datum upisa : 2012-04-06
| Subject: Re: Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? Sun Aug 26, 2012 10:57 am | |
| Studiram savremene računarske tehnologije u Visokoj Tehničkoj Školi u Nišu, još jedan ispit do kraja koji spremam, kao i diplomski. Radim u VTŠ Apps Timu, Samsung iz BG-a nas finansira opremom, na dizajnu i kodiranju aplikacija za Android i Badu, i samo dizajnu aplikacija za Smart TV, a programiranje i dizajn radim i u inSoft timu, čiji sam osnivač. A za "život" zarađujem tako što mi s vremena na vreme dođe poneki komp/laptop da mu instaliram Windows i prateće programe, po želji i da fizički očistim, ili s drugarom sređujemo Ajfonove (iPhone), radimo kompletan Jailbreak, otključavanje, ubaivanje navigacije itd. Iskreno se nadam da ću da napustim sve poslove, jer se otvara uskoro nova firma u Nišu, pa čekam otvaranje pa da pređem tamo. | |
|
| |
Radule89 101 - 55KS
Broj poruka : 288 Datum upisa : 2013-12-05 Godina : 35 Lokacija : malo Sečanj, mnogo Beograd
| Subject: Re: Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? Sun Dec 22, 2013 2:23 am | |
| Ja sam po struci električar (nisam banderaš) Radim kao profesionalni vojnik na aeorodromu u Batajnici,na jednom PVO sistemu,plata - vojna tajna,strogo poverljivo | |
|
| |
meto65 Ambasador u Makedoniji
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Re: Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? Sun Dec 22, 2013 1:17 pm | |
| Profesionalni kuvar, International chef of cuisine , plata kako kada, van MKD odlicno, ovde u MKD slabo......... | |
|
| |
ljupco 101 - 55KS
Broj poruka : 246 Datum upisa : 2013-09-04 Godina : 56 Lokacija : Strumica MK
| Subject: Re: Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? Fri Dec 27, 2013 9:53 am | |
| Elektro inzenjer iz 1993g. Radim kao inzenjer u kablovsku televiziju. | |
|
| |
YUgisa Ambasador partnerskog kluba
Broj poruka : 1313 Datum upisa : 2012-09-07 Godina : 35 Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? Fri Dec 27, 2013 1:30 pm | |
| Građevinski tehničar za visokogradnju sto u mojoj struci znaci apsolutno nista iz skole koja sem nesto matematike, nije me nista naucila sto nisi mogao naucuti prostim citanjem knjige. Najveca greska u mom zivotu. Ne radim nista jer ne pada mi na pamet da prihvatim posao gde ako sam placan 8 sati da radim, moram da dodjem pola sata ranije da pripremim sve za posao i da ostanem jos posle toga toliko da pospremim, niti da usaglasavam rad svojih unutrasnjih organa sa 5min dozvoljene pauze za WC u 8 sati niti mi pada na pamet da radim ako me sef pozove van radnog vremena za pomoc u bilo koje doba dana i noci i da ne dobijem nikakve beneficije i bonuse od toga. Ili mogu da radim poslove koji nisu vezani za takvu vrstu, ali obicno takve poslove rade pijani i totalne budale za koje nemam puno strpljenja. Tako da sam u nekom zacaranom krugu da ili moram da se prekvalifikujem da radim neki posao koji ne volim gde mogu samostalno da radim i da trpim retardirane uslove u radu ili da radim posao koji mi je ok sa ljudima koji su retardirani ili da pokrenem svoj posao za koji nemam para ili da se nadam da cu naleteti u neku grupu ljudi koji rade posao smisleno, trezno u normalnim uslovima u sta cisto sumnjam... Dzeparac krpim iz svog hobija koji znate sta je vec, sto mi roditelji daju da uradim po kuci za sta bi morali da plate majstora i sa drugaricom prodajem u Backoj Palanci robu tj pre svega hranu iz Madjarske jer je jeftinije... Ukupna ovogodisnja zarada od svega toga je vrtoglavih 500-600e | |
|
| |
twist2open Ambasador partnerskog kluba
Broj poruka : 670 Datum upisa : 2011-12-25 Godina : 48 Lokacija : Ljubljana
| Subject: Re: Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? Wed Feb 26, 2014 10:19 pm | |
| U svom zivotu radio sam sve i svasta, od prodaje hi-fi uredjaja, prodaje racunara, servis istih, neko vreme kao obezbedjenje za banku i slicno. Trenutno radim u vladi, tacnije government communication office, i ne pada mi na pamet da menjam iako plata nije najbolja... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? | |
| |
|
| |
| Koji je vaš posao? Gdje radite ili studiraju?What is your job? Where you working or studying? | |
|