| Kako okititi Stojadina za svadbu? | |
|
|
Author | Message |
---|
zastava101b Član osnivačkog tima
Broj poruka : 3475 Datum upisa : 2011-12-21 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Subject: Kako okititi Stojadina za svadbu? Tue Oct 01, 2013 11:19 pm | |
| Evo korisne teme... Moj Kec je u nekoliko navrata bio zvezda svadbarske kolone. Kod brata od ujaka (vozio sam barjaktara i bio prvi u koloni) sam se sam bavio ukrašavanjem bez uobičajenog lepljenja ukrasa braon selotejpom za haubu kako je to jedno vreme rađeno. Prosto sam pomoću ukrasnih trakica vezao mašne za retrovizor, brisače i rešetke haube. Na žalost ni jednu sliku od tada nemam... Najnovije je da sam se i ja oženio, a moj kec je bio mladenački auto. Za dekoraciju je zaslužne moja tašta - ništa napadno - sve od tila i priodnog cveća, isto vezano trakicama. Inače, par dana pre svadbe sam se izlomio da namontiram Cromodore [/quote] Kakva su Vaša iskustva? | |
|
| |
meto65 Ambasador u Makedoniji
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Re: Kako okititi Stojadina za svadbu? Wed Oct 02, 2013 1:16 am | |
| | |
|
| |
Miljan Počasni ambasador i član osnivačkog tima
Broj poruka : 3293 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Nis
| Subject: Re: Kako okititi Stojadina za svadbu? Wed Oct 02, 2013 1:21 am | |
| Moj je kicen par puta i jednom se na suncu toliko spekao selotejp na haubi, da sam ga jedva skinuo. | |
|
| |
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Re: Kako okititi Stojadina za svadbu? Wed Oct 02, 2013 1:39 am | |
| Ja sam vozio sina i snajku na vencanje u osmici, ali je nisam kitio , samo je oprao ocistio i muzika naravno , nije mi bilo do kicenja jer nije bilo puno od kako je supruga preminula, ali sad mi zao, trebao sam da nakitim osmicu, al zdravlje, kad se zene unuci onda ce sigurno da bude kicenja | |
|
| |
YUgisa Ambasador partnerskog kluba
Broj poruka : 1313 Datum upisa : 2012-09-07 Godina : 35 Lokacija : Subotica
| Subject: Re: Kako okititi Stojadina za svadbu? Wed Oct 02, 2013 8:41 am | |
| Moja keva je imala cvecaru i mi smo mnogo auomobila kitili, nikad nismo zalepili ni parce seltoejpa Uvek smo stavjali jednu ikebanu, odprilike tamo gde je otvor za ventilaciju sa desne strane haube i onda odatle kao kraci sunca smo po haubi razvezivali trake od 5 do 7 krakova i onda smo vezivali brdo malih buketica po tim kracima, tako da je cela hauba bila u cvecu | |
|
| |
Mitke Facebook Moderator
Broj poruka : 746 Datum upisa : 2011-12-26 Godina : 34 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Kako okititi Stojadina za svadbu? Wed Oct 02, 2013 1:42 pm | |
| Moj stojadin je vise puta kicen za svadbe, takodje bez selotejpa, uvek je vezivano Zao mi je sto nemam slike | |
|
| |
Dokic Priznanje za doprinos 101 Klubu
Broj poruka : 1158 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Boljetin,Donji Milanovac
| Subject: Re: Kako okititi Stojadina za svadbu? Wed Oct 02, 2013 5:07 pm | |
| Ali u vecini slucajeva furaju selotejp traku,katastrofa. Nemam slike,ali i moj je stojadin bio okicen za jednu svadbu,vezane trakice oko retrovizora,selotejp nisam dozvolio,pa i da mi plate. | |
|
| |
Starie 101 - 64KS
Broj poruka : 771 Datum upisa : 2012-01-09 Lokacija : Slovenija
| Subject: Re: Kako okititi Stojadina za svadbu? Wed Oct 02, 2013 7:53 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Kako okititi Stojadina za svadbu? Thu Oct 03, 2013 1:35 am | |
| E starie brate , ti imas stojadina ciji enterijer sam najvise voleo oduvek, sedista, instrument tablu i sve ostalo, a i tako je nov ..podseca me na vremena kad je ujak iz Nisa kupio Mediterana, ista sedista isto sve, mozda me hvata nostalgija za ta vremena, ne znam , ali TO je TO , a i podseca me na Specijala kojeg sam vozio kao tinejdzer (nije bio moj, msm da sam pisao negde o tome na forumu, imao isti enterijer, ama BAS isti ) , pozz | |
|
| |
Starie 101 - 64KS
Broj poruka : 771 Datum upisa : 2012-01-09 Lokacija : Slovenija
| Subject: Re: Kako okititi Stojadina za svadbu? Thu Oct 03, 2013 5:01 pm | |
| Meto, ona siva su najviše neutralna, pa so možda i zato najsviđljiva. Ja bih više žuta ili narančasta. Crna su gadna. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Kako okititi Stojadina za svadbu? | |
| |
|
| |
| Kako okititi Stojadina za svadbu? | |
|