meto65 Ambasador u Makedoniji
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Zamena creva za glicerin Wed May 29, 2013 10:52 am | |
| Znaci ovako, menjam dva creva od kazanceta do pumpe, ona dva kratka, menjao sam ih pre nema ni 10 meseci, ali jutros sam primetio da su sva ispucana, od creva, nekvalitetna, sad sam kupio opet neka slicna firme AKORON N.DIN 73379-1-2A Kraftstoff/Fuel WP 10 bar NBR/CR , dali je imao neko neka iskustva sa ovim ili....... E sad GLAVNO PITANJE glasi : Dali treba posle zamene da ispustam opet vazduh od instalacije , ja mislim da ne treba jer ne diram nista oko pumpe i instalacije, samo menjam crevca od kazanceta glicerina do one dve lule na pumpi (sto stoji kod akumulatora), dajte odgovor molim vas ......pozz | |
|
Miljan Počasni ambasador i član osnivačkog tima
Broj poruka : 3293 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Nis
| Subject: Re: Zamena creva za glicerin Wed May 29, 2013 7:51 pm | |
| Ne trebas da ispustas vazduh, samo ne stiskaj kocnicu dok ne zamenis ta creva i sipas kocionu tecnost. Ta creva sto si ti stavio su za gorivo i razjeda ih kociono ulje, tu idu ona tanka providna creva koja se jako tesko nalaze, jedino polovna. | |
|
meto65 Ambasador u Makedoniji
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Re: Zamena creva za glicerin Thu May 30, 2013 12:53 am | |
| Hvala Miljane na odgovoru, znam da trebaju ta providna creva, al nisam mog'o nigde da ih nadjem, zato sad improviziram, al jbga, sta je tu je, ja imam originalna creva al kruta su ko stirak , ipak hvala jos jednom na odgovoru, i necu da stiskam kocnicu dok menjam creva | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Zamena creva za glicerin | |
| |
|