ZASTAVA 101 Udruženje ljubitelja automobila ZASTAVA 101 / Association of ZASTAVA 101 fans |
ZASTAVA 101 FORUM JE AKTIVAN, Registrujte se za pun pristup! ZASTAVA 101 FORUM IS ACTIVE! Register for full access.
|
|
| Antena za radio !!! | |
| | Author | Message |
---|
meto65 Ambasador u Makedoniji
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 9:04 pm | |
| Zdravo svima, znaci ko sto sam naslov kaze .. Antena za radio , koja, kakva , dajte predloge, Inace ja imam krovnu antenu, a imam i digitalnu unutra , ali NIJEDNA brate ne radi kako treba , malo zadjem u neka brda i izgubi se signal, stalno shushti i gubi prijem, inace imam nov CDradio CLATRONIC, neka meshavina od Americkog Clariona i Tronic'sa nemackog, radio je grom, ali me je.u ta shushtanja, ima i mp3, i memory-stick USB, i sve, ali nekad pozelim da slusam radio radi zbivanja u svetu i kod nas ,ama slabo brate,slabo.....veoma slabo..kod kuce imam jedne stanice, kad izadjem druge i trece , ali se gube na svakom malo manjem brdovitom terenu, ZNACI , pomagajte braco, dajte predloge za ANTENU,KOJU,KAKVU ? Nije bitno dali novo i koje izrade ili domace izrade , takoreci home made , ajde pomagajte elektronicari !!!! | |
| | | Dokic Priznanje za doprinos 101 Klubu
Broj poruka : 1158 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Boljetin,Donji Milanovac
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 9:25 pm | |
| Bez uvrede,ali mislim da je kod tebe problem u radiju,imao sam prilike da čačkam jedan plejer te marke,nisam nešto bio preterano odušeljen kako se pokazao,em su podešavanja relativno slaba,em je relativno slab za stanice. Po meni,sasvim ti je dovoljna antena na krovu ako je plejer ook,eventualno možeš da nađeš neki pojačivač signala,čaitao sam malo o tim stvarima po netu,kao poboljšavaju radio prijem,ali koliko će ti to stvarno pomoći,ne mogu da garantujem! Pozdrav! | |
| | | Vladislav 101 - 55KS
Broj poruka : 416 Datum upisa : 2011-12-21 Godina : 32 Lokacija : Leskovac
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 9:26 pm | |
| Ako mozes nadji staru Rudi Čajavec antenu, skini sa nekog prastarog stojadina. Ja je imam kod mene, Majka Jana za antene. | |
| | | Miljan Počasni ambasador i član osnivačkog tima
Broj poruka : 3293 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Nis
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 9:31 pm | |
| Imam onu elektronsku antenu sa pojacivacem i nikad nisam imao problema, hvata sve zivo. | |
| | | meto65 Ambasador u Makedoniji
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 9:37 pm | |
| @ Dokic - Nije problem u radiju , ovo je 9-ti po redu , , od Blaupunkta, do Sony-ja, pa neke leve marke , pa Pioneer-a , nema veze, to je brate samo do antene , jer kad pomerim antenski kabel dobije signal | |
| | | Dokic Priznanje za doprinos 101 Klubu
Broj poruka : 1158 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Boljetin,Donji Milanovac
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 9:43 pm | |
| Pa probaj onda da pronadješ neku sa pojačivačem u sebi,ili da kupiš zaseban pojačivač! Ja iskreno ni nemam antenu,ne slušam stanice,samo usb i mirna mi je glava! | |
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 9:51 pm | |
| Ma imam tu elektronsku sa pojacivacem, sa tristaca, al ne znam dal je stara pa ne funkcionise kako treba vise, al me nervira kad mi shushti radio, inace imam i ja USB i mp3 i CD i sve, ali jeb. ga , zapeo sam za radio, nervira me sto nije kako treba, inace on radi i ima prijem kako treba, al malo zaokrenem iza zdgrade i gubi signal, a platio sam ga debelo , 150 evra i MORA da svira , sunce li mu jeb..m njegovo | |
| | | zastava101b Član osnivačkog tima
Broj poruka : 3475 Datum upisa : 2011-12-21 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 10:44 pm | |
| Kao što kolega Vladislav reče, čuvena RUDI ČAJAVEC - maca (zbog mačke koja drži antenu ,na nalepnici) je jedina dobra antena...Ja je jurim da kupima, ali nema... Ja furam neku elektronsku, ali slaba vajda, pa pošto me šuštanje izuzeno nervira, slušam ''ploču'' , što bi rekao moj deda | |
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 10:49 pm | |
| Ma pusti brate, i mene to nervira, inace imam ZZ-Top-a i Zeppelina za slusanje , a moze Gary Moore, i Pink Floyd , al me cisto grize radio to shhhhhhhhh..................... | |
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 10:54 pm | |
| Ja ne pamtim kad sam radio pustio, samo USB. | |
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 10:59 pm | |
| Pa nije bas da volim radio i Ja, ali eto , ne zhelim da mi shushka , inace non-stop slusam CD ili muziku sa kartice, ali prosto receno ja sam perfekcionista i zhelim da mi je sve u redu , a i cisto sam zeleo samo da znam, koja je najbolja antena ? | |
| | | zastava101b Član osnivačkog tima
Broj poruka : 3475 Datum upisa : 2011-12-21 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 11:09 pm | |
| Ako je nekadašnja praksa naših očeva bila dobra, najbolje mesto za antenu je zadnje desno krilo, a najbolja antena je metalna, teleskopska. Naravno,koaksijalni kabl od antene do radija mora biti po JUSu, a ne buvljački | |
| Subject: Re: Antena za radio !!! Wed Jan 18, 2012 11:15 pm | |
| Cale je imao na Confortu metalnu teleskopsku, onu sto se montira na oluk, stajala je u podnozju desnog A stuba, a kod dede je takva ista bila na prednjoj desnoj ivici krova. | |
| Subject: SAM 1981 - Test kamp prikolica na Z 101 Wed Jan 18, 2012 11:29 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Antena za radio !!! | |
| |
| | | | Antena za radio !!! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |