| pomoć oko biranja boje. | |
|
+4zastava101b Miljan ApolloNs twist2open 8 posters |
U koju farbu da farbam svoju zastavu 101. | 1. Bakarna | | 8% | [ 1 ] | 2. Bela | | 8% | [ 1 ] | 3. Braon | | 0% | [ 0 ] | 4. Narandzasta | | 8% | [ 1 ] | 5. svetlo plava | | 0% | [ 0 ] | 6. plava | | 0% | [ 0 ] | 7. zelena | | 0% | [ 0 ] | 8. žuta | | 15% | [ 2 ] | 9. crna | | 0% | [ 0 ] | 10. ostavi original | | 61% | [ 8 ] |
| Total Votes : 13 | | Poll closed |
|
Author | Message |
---|
twist2open Ambasador partnerskog kluba
Broj poruka : 670 Datum upisa : 2011-12-25 Godina : 48 Lokacija : Ljubljana
| Subject: pomoć oko biranja boje. Mon Jun 03, 2013 1:21 pm | |
|
Last edited by twist2open on Mon Jun 03, 2013 2:02 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
ApolloNs Član osnivačkog tima
Broj poruka : 867 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 40 Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: pomoć oko biranja boje. Mon Jun 03, 2013 1:29 pm | |
| | |
|
| |
Miljan Počasni ambasador i član osnivačkog tima
Broj poruka : 3293 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Nis
| Subject: Re: pomoć oko biranja boje. Mon Jun 03, 2013 1:30 pm | |
| Original. | |
|
| |
zastava101b Član osnivačkog tima
Broj poruka : 3475 Datum upisa : 2011-12-21 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: pomoć oko biranja boje. Mon Jun 03, 2013 4:04 pm | |
| Kada se već ubijaš od restauracije i traženja originalnih delova stare škole, ostavi boju u kojojje i došao auto i onda imaš pravi restauratorski projekat, a auto će ti biti vredniji.
Ako baš hoćeš da menjaš, isključivo sa palete koja je bila aktuelna u to vreme i to za Zastavu 101 (ne Fiat 128): A evo i mojih favorita: 1.Crvena kao moja 2. Slonova kost 3. Sahara žuta 4. Pepeljasto bela 5. Nebo plava 6. Smaragdno zelena (ona lepa TAMNO zelena) 7. Narandžasta
Onog poršea što sis tavio, to je Kafa braon metalik, kafa braon je išla na modele posle 1976, ja sam viđao Conforte najviše u toj boji.
Ja kada sam farbao auto, insistirao sam da boja bude kao originalna, jer su moderna kola u toliko dosadnim nijansama sive, crne, bele, a ništa lepše nego kad stane kec u nekoj jarkoj boji koja je karaktewristična za 60te i sedamdesete, iz aviona se vidi koliko štrči. | |
|
| |
igor101 Član osnivačkog tima
Broj poruka : 498 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 45 Lokacija : Zemun
| Subject: Re: pomoć oko biranja boje. Mon Jun 03, 2013 9:58 pm | |
| Mozda ce me neki sad pljuvati ali... Ako ti je ideja da ides u sto originalniju verziju svog auta onda zadrzi svoju originalnu boju a ako ti je ideja da malo eksperimentises onda bi ja licno bez razmisljanja isao na narandzastu boju... Koliko god da sam ih narandzastih video uvek sam se odusevio i ono sto je naj vaznije, ta boja nikad nije dosadna za razliku od bele, sive, plave, zelene, itd... itd... Auto je uvek nekako vedar i veseo sto vikend auto i treba da bude. Odluka je naravno samo i jedino na tebi | |
|
| |
Starie 101 - 64KS
Broj poruka : 771 Datum upisa : 2012-01-09 Lokacija : Slovenija
| Subject: Re: pomoć oko biranja boje. Mon Jun 03, 2013 10:27 pm | |
| | |
|
| |
dejca 101 - 55KS
Broj poruka : 35 Datum upisa : 2013-05-20 Godina : 55 Lokacija : Leskovac
| Subject: Re: pomoć oko biranja boje. Mon Jun 03, 2013 11:33 pm | |
| Glasao sam za original iz razloga kada ga ofarbas i pocnes koristiti kad tad ce se ponovo napraviti neka ogrebotina. I ako je boja original ta ogrebotina se nece mnogo primecivati, ali ako se boje razlikuju sigurno hoce. Uzgred a koja je original boja. Moja omiljena je bordo crvena, jos mi se svidja tamno zelena a moze i naradzasta. | |
|
| |
meto65 Ambasador u Makedoniji
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Re: pomoć oko biranja boje. Tue Jun 04, 2013 1:44 am | |
| Glasao sam za original, jer po meni koju god boju da stavis ( a sve su lepe, meni se svidjaju sve ), to ce ipak biti ko da si zamenio auto sa novim autom, ipak original je original, svaki auto je najlepsi onakav kakav je i bio | |
|
| |
ApolloNs Član osnivačkog tima
Broj poruka : 867 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 40 Lokacija : Novi Sad
| Subject: Re: pomoć oko biranja boje. Tue Jun 04, 2013 2:07 pm | |
| i ja sam uvek za original ako je sve original, ali u ovom slucaju ne volim tu narandzastu boju. previse me podseca na tristace, fice i ficobuse sa kraja 70-tih i pocetka 80-tih | |
|
| |
zastava101b Član osnivačkog tima
Broj poruka : 3475 Datum upisa : 2011-12-21 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: pomoć oko biranja boje. Tue Jun 04, 2013 4:28 pm | |
| - igor101 wrote:
- Mozda ce me neki sad pljuvati ali...
Ako ti je ideja da ides u sto originalniju verziju svog auta onda zadrzi svoju originalnu boju a ako ti je ideja da malo eksperimentises onda bi ja licno bez razmisljanja isao na narandzastu boju...
Koliko god da sam ih narandzastih video uvek sam se odusevio i ono sto je naj vaznije, ta boja nikad nije dosadna za razliku od bele, sive, plave, zelene, itd... itd...
Auto je uvek nekako vedar i veseo sto vikend auto i treba da bude.
Odluka je naravno samo i jedino na tebi Bio je kod mene u bloku dugo godina se raspadao, jedan narandžasti iz prvih serija, i mogu reći da je ta boja sasvim ok na hromirane detalje. GTLu, a i skali ta boja baš loše stoji, valjda zbog crnih detalja... A hteo sam dodati, Damire, tzv. cigla crvena koja je tvoja boja je sada već toliko retka, da ja ne pamtim kada sam poslednji put video stojadina u toj boji...Upolirana do ogledala izgleda odlično. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: pomoć oko biranja boje. | |
| |
|
| |
| pomoć oko biranja boje. | |
|