| Prekidac za grejanje zadnjeg stakla | |
|
|
Author | Message |
---|
meto65 Ambasador u Makedoniji
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Prekidac za grejanje zadnjeg stakla Tue Feb 21, 2012 2:35 pm | |
| Sledi jos jedno pitanjce, Koje zice da povezem na prekidacu za grejanje zadnjeg stakla , sve su dekonektirane, ima ih unutra u tabli i to su sledece zice : - belo-crna - crno-ljubicasta i - braon-bela Kolko vidim na samom prekidacu ima 4 zabice , a ja imam samo tri zice ( i ako su uopste te zice ) , mozda fali od kontakta, ne znam evo slike pa mi recite koju gde da povezem By meto65 at 2012-02-21 | |
|
| |
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Re: Prekidac za grejanje zadnjeg stakla Wed Feb 22, 2012 3:23 pm | |
| Ajde momci , zar niko ne zna ? | |
|
| |
Miljan Počasni ambasador i član osnivačkog tima
Broj poruka : 3293 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Nis
| Subject: Re: Prekidac za grejanje zadnjeg stakla Wed Feb 22, 2012 5:28 pm | |
| Na slici gornja dva kontakta (U i H) su za signalnu sijalicu, a donja dva (I i D) za prekidac. Belo-crna je masa (za sijalicu), ide na H, crno-ljubicasta je izlaz za relej, ide na I, braon-bela + za sijalicu, ide na U, i fali ti kontakt struja, narandzasta koja treba da ide na D. | |
|
| |
| Subject: Re: Prekidac za grejanje zadnjeg stakla Thu Feb 23, 2012 1:32 am | |
| Hvala Miljane, EDIT : Izbija mi osigurac , negde ima neki spoj , uffff , a pozadi leva zabica ide na masu na karoseriji a desna valjda ide zica do prekidaca | |
|
| |
Avram '90 101 - 55KS
Broj poruka : 277 Datum upisa : 2011-12-25 Lokacija : Bogatić-Šabac
| Subject: Re: Prekidac za grejanje zadnjeg stakla Thu Feb 23, 2012 6:58 pm | |
| Kad gledaš sa sedišta,iznutra,leva je masa,a desna +!
Dal si dobro potrefio na prekidaču žice? | |
|
| |
Miljan Počasni ambasador i član osnivačkog tima
Broj poruka : 3293 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Nis
| Subject: Re: Prekidac za grejanje zadnjeg stakla Thu Feb 23, 2012 7:32 pm | |
| Mozda ti relej ne valja, on je iza table, otprilike iza prekidaca bas, zasrafljen na lim, pazi ima mase na tom srafu gde je i relej. | |
|
| |
| Subject: Re: Prekidac za grejanje zadnjeg stakla Fri Feb 24, 2012 12:57 am | |
| Mislim da sam otvarao taj relej i da je bio ok, a zice sam stavio onako kako si rekao, i mislim da je to u redu, al go bi ga znao brate, ko zna ko je pre mene jbvo te instalacije i sada mora ja da se znojim ovde, ja sam bre iza mene ostavio 12 auta i sve je bilo u redu, ali ovi konji ne znaju sta je sta i cackaju tamo i gde treba i gde ne treba pzd im mtrn-aaaaa, kao zele nesto da odrade i poprave ali u stvari sjbu sve, ama bas sve , jaoooo kako sam besan, da su mi sad ovde svi ti konjovi sve bi ih , koja , mamcu im , sada sam za sve te mamlaze uhhhh, da mi je sad bar jedan od njih ima da ubijem boga u njemu | |
|
| |
Avram '90 101 - 55KS
Broj poruka : 277 Datum upisa : 2011-12-25 Lokacija : Bogatić-Šabac
| Subject: Re: Prekidac za grejanje zadnjeg stakla Fri Feb 24, 2012 8:13 am | |
| Ma opušteno,polako to sve može da se popravi,a i sva 4 ti nisu toliko potrebna,tako da imas vremena da ih popravis! EDIT: Ja sam ovo mislio na sva 4 žmigavca,napisao sam na pogrešnom mestu! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prekidac za grejanje zadnjeg stakla | |
| |
|
| |
| Prekidac za grejanje zadnjeg stakla | |
|