| Ponuda gasnih amortizera visokog pritiska po povoljnim cenama | |
|
|
Author | Message |
---|
YUgisa Ambasador partnerskog kluba
Broj poruka : 1313 Datum upisa : 2012-09-07 Godina : 35 Lokacija : Subotica
| Subject: Ponuda gasnih amortizera visokog pritiska po povoljnim cenama Sun Aug 03, 2014 12:25 am | |
| Dobio sam odlicnu ponudu za Optimal amortizere pa sam mislio da svoju tehnologiju prepravke uljnih amortizera u gasne amortizere visokog pritiska ujedinim u jednu novu ponudu za relativno prihvatljiv novac za ljude koji bi vozilo da zadrze u nekim fabrickim okvirima po pitanju visine i bez modifikacija, a ipak bi zeleli da unaprede malo performanse vozila po modernijim merilima. Tako da se razmisljam da ponudim amortizere koji bi bili predvidjeni za fabricka oslanjanja tj amortizeri ne bi bili skracivani i uparivani sa tvrdjim oprugama, bili bi usustini zamenski za vase fabricke ali ipak ne bi bili sasvim obicni uljni nego bi bili gasni amortizeri viskog pritiska. Prednji amortizeri bi bili stvarno povoljni, jedan par takvih amortizera bi iznosio 4000din a za te pare ne mozete kupiti ni nove Monroe i Sachs amortizere primera radi koji su najpopularniji, a po onome sto sam mogao da vidim ovi Optimal amortizeri su se pokazali bolji plus sa mojom modifikacijom bi bili dodatno uanapredjeni. Zadnji amortizeri nisu tako povoljni, cena bi bila 6500din za par amortizera uz jedan mali popust, ako kupite sva cetiri amortizera, cena bi bila 10.000din. Ovo su sad orjentacione cene ali ako sve bude islo po planu trebalo bi da bude i konacna cena takva. Napominjem da je ovo cena za sasvim nove amortizere, nisu repaprirani ni bilo sta drugo kao i ostali amortizeri iz moje ponude. Verujem da mnogi nisu jos upoznati sa prednostima amortizera sa visokim pritiskom gasa pa cisto da napisem jedno objasnjenje, sa takvom tehnologijom postize se pre svega sprecavanje penusanja ulja u amortizeru pri funkcionisanju sto omogucava konstantne performanse amortizera u smislu nece biti smanjeno prigusenje oscilacija oslanjanja pri agresivnoj voznji kao ni u voznji po neravnom kolovozu i terenu sto omogucava pre svega vecu stabilnost vozila ali i udobnost jer sprecava mogucnost da se amortizer sabije do kraja usled gubitka prigusenja. Takodje povecan pritisak omogucava povecanje sile prigusenja amortizera sto omogucava opet povecanje stabilnosti vozila ali ne utice na smanjenje udobnosti vozila. Mada moram da naglasim da ovi amortizeri imaju nesto tvrdji trim prigusenja u odnosu na amortizere Pristina pa se moze ocekivati nesto slabija udobnost. Tako da bih zamolio da se zainteresovani izjasne da li im ova ideja izgleda zanimljiva, ako ima nekih pitanja, predloga i slicno, slobodno napisite komentar Ako bude zainteresovanih ja cu se potruditi da ovu ideju sprovedem u delo. | |
|
| |
| Subject: Re: Ponuda gasnih amortizera visokog pritiska po povoljnim cenama Tue Aug 05, 2014 4:57 pm | |
| Testiranje pocinje. Pocetne osobine amortizera, 25% veca sila na sabijanje i 35% veca sila na izvlacenje u odnosu na Amortizere Pristina. | |
|
| |
| |
| |
| Subject: Re: Ponuda gasnih amortizera visokog pritiska po povoljnim cenama Tue Sep 09, 2014 6:46 pm | |
| Zbog tehnickih problema u izradi Standard+ amortizera, proizvod se povlaci iz BMR ponude. | |
|
| |
jollyjumper Ambasador partnerskog kluba
Broj poruka : 321 Datum upisa : 2012-01-10
| Subject: Re: Ponuda gasnih amortizera visokog pritiska po povoljnim cenama Sat Sep 13, 2014 4:17 pm | |
| Koliko te kostaju ti amortizeri jer ja preko Saab Kluba imam popust od 30% na sve njihove proizvode?
Prodajna cena za Zastavu bi bila oko 3000. za prednje po komadu bez popusta? O uljnim pricam? | |
|
| |
| Subject: Re: Ponuda gasnih amortizera visokog pritiska po povoljnim cenama Sat Sep 13, 2014 5:41 pm | |
| 950din/kom je moja nabavna cena za prednje. | |
|
| |
jollyjumper Ambasador partnerskog kluba
Broj poruka : 321 Datum upisa : 2012-01-10
| Subject: Re: Ponuda gasnih amortizera visokog pritiska po povoljnim cenama Sun Sep 14, 2014 2:37 am | |
| Nisam siguran za maloprodajnu cenu, zato pitam. Ok, hvala. | |
|
| |
| Subject: Re: Ponuda gasnih amortizera visokog pritiska po povoljnim cenama Sun Sep 14, 2014 8:50 am | |
| Nema na cemu | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Ponuda gasnih amortizera visokog pritiska po povoljnim cenama | |
| |
|
| |
| Ponuda gasnih amortizera visokog pritiska po povoljnim cenama | |
|