Za izradu Charger maske u ovom slucaju su potrebne tri maske, jedna koja ostaje na kolima, i dve za delove:
Iskoriscava se samo deo maske koji je ispred hladnjaka - narandzasti kvadratic, iz razloga sto je on jedini u resetkicama, kome bas skripi kinta, moze koristiti i drugi deo maske - zeleni kv., uz mnogo vise muke da dobije ciste resetkice, a i na stetu konacnog izgleda maske.
Procedura je da se resetkice ukrajaju i lepe u otvor koji fabricki postoji za far, jedna po jedna.
Ko zeli to moze odraditi kod ljudi koji krpe branke, i leme plastiku, do tog savrsenstva da se skoro nista ne vidi, tj kao da je maska fabricki takva
like:
and like slika gore..
Cinjenica je da farovi svetle za nijansu losije, nijansa = 10%, sto je jedva primetno na putu, ko ima xenone, apsolutno nema razloga za brigu.
Konkretno ja, vozim ovu masku vec 4 godine, bez ikakvih problema! Skidam je samo zimi, posto cesce brisem farove pa da se ne bi zezao kroz masku. Leti je non stop tu!
Policija!? Hm, kapiram da nije po zakonu, ali mene licno nikad ni jedan policajac nije nista za masku pitao od kako je imam.
Sta reci, srecno sa radovima, pa ako ima nedoumica i problema pisite, rado cu da ponovo objasnim, pomognem, odmognem i tome slicno!
Zivi bili!
tekst sastavio: the_doctor