| EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO | |
|
+3meto65 Šumadinac zastava101b 7 posters |
Author | Message |
---|
zastava101b Član osnivačkog tima
Broj poruka : 3475 Datum upisa : 2011-12-21 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Subject: EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO Mon Jan 09, 2012 10:49 pm | |
| - zastava101b wrote:
- Poštovane kolege,
Evo materijala koji je već davno zaboravljen. MlaÄ‘i ljudi sumnjam i da su ikada imali prilike da Äuju za nju. U pitanju je knjiga ''Džambo Afriko'', Äiji je pisac- Bogdan Å ekler -lekar ekspedicije KRAGUJEVAC-KILIMANDŽARO 1975. Knjiga predstavlja savrÅ¡eni putopis, pun vernih opisa kako predela,tako i vožnje ZASTAVE 101 preko AfriÄkog kontinenta. TakoÄ‘e predivne monohromatske i kolor fotografije će vam približiti neko davno, proÅ¡lo vreme, koje mi nismo,a i nećemo, videti.
Pozivam sve istinske zaljubljenike u ZASTAVINA vozila, a naroÄito vlasnike ZASTAVE 101, da proÄitaju, i da se uvere gde, kako i u kakvim usluvima su kola naÅ¡e proizvodnje uspela da stignu.
Za podizanje iz pepela ove svojevrsne literature, moram se zahvaliti uvaženom gospodinu Dragoljubu Radojeviću, bivÅ¡em glavnom uredniku ''ZASTAVA-INFO'' on-line magazina, koji mi je pre par godina uputio na ovu literaturu. InaÄe pomenuti gospodin je veliki borac za ZASTAVINO dobro ime, ja sam mu bio dao ideju , a on je bio realizovao, pa je nekada na ''ZASTAVA-INFO'' postojala rubrika "Vremeplov" sa Älancima iz novina koje su pisale o razvoju i uspesima fabrike.
Takođe, poštovane kolege, ova knjiga je moj novogodišnji poklon svima vama.
Sve najbolje u novoj 2009.
Novica- ZASTAVA101B
Evo linka koji postoji na netu:
http://rapidshare.com/files/175793053/Kragujevac-Kilimandzaro.zip | |
|
| |
Šumadinac PIONEER
Broj poruka : 3 Datum upisa : 2012-07-11
| Subject: Re: EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO Wed Jul 11, 2012 6:34 pm | |
| - zastava101b wrote:
- zastava101b wrote:
- Poštovane kolege,
Evo materijala koji je već davno zaboravljen. MlaÄ‘i ljudi sumnjam i da su ikada imali prilike da Äuju za nju. U pitanju je knjiga ''Džambo Afriko'', Äiji je pisac- Bogdan Å ekler -lekar ekspedicije KRAGUJEVAC-KILIMANDŽARO 1975. Knjiga predstavlja savrÅ¡eni putopis, pun vernih opisa kako predela,tako i vožnje ZASTAVE 101 preko AfriÄkog kontinenta. TakoÄ‘e predivne monohromatske i kolor fotografije će vam približiti neko davno, proÅ¡lo vreme, koje mi nismo,a i nećemo, videti.
Pozivam sve istinske zaljubljenike u ZASTAVINA vozila, a naroÄito vlasnike ZASTAVE 101, da proÄitaju, i da se uvere gde, kako i u kakvim usluvima su kola naÅ¡e proizvodnje uspela da stignu.
Za podizanje iz pepela ove svojevrsne literature, moram se zahvaliti uvaženom gospodinu Dragoljubu Radojeviću, bivÅ¡em glavnom uredniku ''ZASTAVA-INFO'' on-line magazina, koji mi je pre par godina uputio na ovu literaturu. InaÄe pomenuti gospodin je veliki borac za ZASTAVINO dobro ime, ja sam mu bio dao ideju , a on je bio realizovao, pa je nekada na ''ZASTAVA-INFO'' postojala rubrika "Vremeplov" sa Älancima iz novina koje su pisale o razvoju i uspesima fabrike.
Takođe, poštovane kolege, ova knjiga je moj novogodišnji poklon svima vama.
Sve najbolje u novoj 2009.
Novica- ZASTAVA101B
Evo linka koji postoji na netu:
http://rapidshare.com/files/175793053/Kragujevac-Kilimandzaro.zip Ovo sam tražio dugoooooooooooooooooo Kad svratiš do Kragujevca imaš piće . Malo je reći hvala !!! | |
|
| |
| Subject: Re: EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO Thu Jul 12, 2012 12:05 pm | |
| Drgao mi je da ti se svidjaju materijali. | |
|
| |
meto65 Ambasador u Makedoniji
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| |
| |
Vladislav 101 - 55KS
Broj poruka : 416 Datum upisa : 2011-12-21 Godina : 32 Lokacija : Leskovac
| Subject: Re: EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO Wed Aug 01, 2012 8:42 pm | |
| Meto sacekaj da ti se u gornjem desnom uglu pojavi SKIP AD, onda kliknes tu i on te odvede na sajt odakle skidas. Pisace ti save to computer odma na sred ekrana ne mozes da pogresis... | |
|
| |
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Re: EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO Wed Aug 01, 2012 8:47 pm | |
| Hvala ti puno Vladislave, uspeo sam | |
|
| |
| Subject: Re: EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO Fri Aug 10, 2012 9:49 am | |
| Bio sam Van zemlje i van neta, Meto, izvinjenje | |
|
| |
Snake Plissken 101 - 55KS
Broj poruka : 86 Datum upisa : 2013-05-03 Godina : 37 Lokacija : Pancevo
| Subject: Re: EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO Fri Jul 05, 2013 1:42 am | |
| Bi li neko digao ovo opet negde? Link ne sljaka. :/ | |
|
| |
danilo101 SPECIAL
Broj poruka : 1722 Datum upisa : 2011-12-22 Godina : 28 Lokacija : vranje
| |
| |
Starie 101 - 64KS
Broj poruka : 771 Datum upisa : 2012-01-09 Lokacija : Slovenija
| Subject: Re: EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO Sat Oct 05, 2013 8:58 pm | |
| Kako ispada iz slike prednji znak! | |
|
| |
| Subject: Re: EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO Sun Oct 06, 2013 12:29 am | |
| Imam veliki poster sa tom slikom, ima negde među fotkama. | |
|
| |
| Subject: Re: EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO Sun Oct 06, 2013 3:01 am | |
| To je tacno, imam i ja tu sliku od Noleta | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO | |
| |
|
| |
| EVO KNJIGE O EKSPEDICIJI KRAGUJEVAC-KILIMANDZARO | |
|