Zelim pokrenuti ovi temu zbog aktuelnosti svih clanova i trenutno svih problema ili dogadjajima na nasim vozilima kako bi svaki od nas po najbrzi put dosao do odgovora ili uradio kratku prezentaciju sta je uradio danas ili pre malo vremena,vidi sta su drugi uradili.
Malo sam se mislio u koji pod forum da smestim ovu temu, jer mislim da joj je mesto negde u pocetku oko prvih redova negde oko pretstavljanje novih clanova prvo kucnuo tu da vidi sta je aktuelno pa posle proceshlja sve teme sto ga interesuju.
Ako je to moguce i ako se slazu nasi cenjeni administratori mislim da bi bilo korisno. Sta Vi mislite?
Evo naprimer danas sam izvadio poklopac filtera za vazduh i vidio da dok radi motor pod mali gas prokipi jedna kap u difuzor negde od okoline spric dizne i tad motor malo pojaca turazu i odma posle opet smali t.e. ne radi ravnomerno pod mali gas. Dali je to normalno tako da kaplje po koju kap u karb(ja dosad nisam primetio)
Isto tako porucio 4 amortizera sachs,po preporuku vecinom clanova na celu s Miljanom.