Majstor Stevan iz Prijepolja je stari, iskusni tekstilac i krojač. Kod njega možete poručiti ceradu od vojnog, impregniranog pamuka tačno po meri Vašeg automobila.
Ja sam njegova dugogodišnja mušterija za cerade za Zastavu 101 i mogu reći da sam prezadovoljan kvalitetom materijala i izrade.
Možete birati mesta vezivanja, mesta gde će biti lufteri, ako ih želite.
Takođe preko majstor Stevana možete poručiti i sajlu koja se može po potrebi zaključati katacen na središnjem delu automobila i tako čuvati vašu ceradu od lakog skidanja.
Neki smatraju da cerade ubrzavaju truljenje auta, što je tačno samo u slučaju PVC cerada. Moje iskustvo kao dugogodišnjeg korisnika: Vojno platno je impregnirano tako da se voda ne sliva u duple limove i oluke na autu, a sovoljno propušta vazduha da sprečava potparivanje. Cerada je korisna protiv karakterističnik krzanja farbe od naslanjanja vrata na parkingu, a dobar je zaštitnik os sunca, ali i leda - zimi skidanjem cerade auto bude potpuno suv i spreman za vožnju. U Garaži neće doći do nagomilavanja prašine tako da Vam pranje u određenom intervalu mirovanja neće biti potrebno, tako da će vek Zastave 101 biti još duži jer će se manje izlagati vlazi.
Cerade šalje Post ekspresom u sve delove Srbije.
Kontakt telefon 069/1678881