Elem da predstavim i ja svoju kanticu
Radi se o Yugu, skoljka 2009 god (u stock-u je bila bele boje). Pakovana od 0.
Motor je 1.3, prvobitno sam imao ceo motor 1.3 od lancie, ali taj motor je otisao u vecna lovista, tacnije blok. Pa je nadjen novi 1.3 blok (DMB), na nju prebacena glava sa lancijinog motora.
Radjena glava, sireni i polirani kanali...
Karburacija je 32/32 DMTR koji je ociscen u ultrazvucnoj kadi i remontovan ceo.
Menjac je 13 53 sa 5 brzina.
Prednji amortizeri kraceni i tvrdo punjeni od Fiata 127, sa nekim jacim oprugama (ne znam tacno koje su to opruge)
Pozadi fabricki amorti i kamionski gibanj 17mm sa dodatom jugovom platnom.
Auspuh fi40, sa zadnjim loncem powered by Vlasta.
Ima i svakakvih ostalih sitnica, da ne davim.
Evo i nekih slika.
Ovakav je bio kada sam ga uzeo
[You must be registered and logged in to see this image.]Pa prve felne, u pitanju su speedline od una turba 5.5j a et 42.5
[You must be registered and logged in to see this image.]Pa se preslo na nesto sa normalnijim et-om
, ovaj put su u pitanju bile BBS mahle fabricki iz BMW E21. 5.5j et 18, sa sve novim 165 65 gumama (Michelin i Semprint)
[You must be registered and logged in to see this image.]I odmah se krenulo u sredjivanje felni (poliranje...) prvobitno je plan bio da budu u bakarnoj boji, ali po meni nije bilo to to, pa sam sibnuo u krem boju
[You must be registered and logged in to see this image.]Posto su mi ove 165 65 vecito bile ,,masne,, tj preveliki balon, moralo se preci na nesto nize
a to su 175 50 13 gume
. Sasvim slucajno pazarene 4x 175 50 fulde (2x nove 2x lose), kasnije sam 2 lose zamenio za 2 odlicne 165 55 13.
[You must be registered and logged in to see this image.]Furalo se tako neko vreme, dok me nije najstrasnije smorio polir falc, odrzavanje itd... Prelomio sam, i zamenio za alpinke 2x 5.5j i 2x6j.
[You must be registered and logged in to see this image.]Imam jos mnogo planova u vezi juga, i nadam se da ce se uskoro ostvariti
I to bi bilo to
Sve sto vas interesuje, slobodno pitajte