| Malo istorije EX YU autoindustrije - OPET, ali obogaceno sa oldschoolhr.com foruma | |
|
|
Author | Message |
---|
meto65 Ambasador u Makedoniji
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Malo istorije EX YU autoindustrije - OPET, ali obogaceno sa oldschoolhr.com foruma Tue Apr 23, 2013 11:55 pm | |
| Znam da smo pisali o ovome u temi " automibilizamam bivse Yugoslavije", ali mislim da je malo bogatiji sadrzaj a i plus da se malo vise naobrazujemo i druzimo sa clanove ovog foruma , ciji sam clan takodje , ali nebitno, mislim da ima vise informacija o bivsim fabrikama u bivsoj YU, a ima i dosta interesantnih tema, pa zbog toga navodim ovo, a nadam se da ce se vise nauciti, jer sve je ovo samo edukacija svih nas, oprostite ako gresim, ali svi smo tu u cilju obrazovanja i znanja i saznanja ko smo bili svi mi u EX YU, kao firme i kao tim....... p.s. I molim admine da se ukljuci ovaj forum u "Prijatelje Zastava 101 foruma", (ako se moze naravno), hvala unapred, moja malenkost http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?24122-malo-povijesti-EX-YU-autoindustrija-cakule/page3 | |
|
| |
Miljan Počasni ambasador i član osnivačkog tima
Broj poruka : 3293 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Nis
| Subject: Re: Malo istorije EX YU autoindustrije - OPET, ali obogaceno sa oldschoolhr.com foruma Wed Apr 24, 2013 12:13 am | |
| Na tom forumu narocito "vole" Zastavu. | |
|
| |
danilo101 SPECIAL
Broj poruka : 1722 Datum upisa : 2011-12-22 Godina : 28 Lokacija : vranje
| Subject: Re: Malo istorije EX YU autoindustrije - OPET, ali obogaceno sa oldschoolhr.com foruma Wed Apr 24, 2013 1:24 am | |
| LICNO sam se uverio kako na tom forumu vole zastavu i sve sto ima veze sa srbijom ,svaka cast pojedincima na tom forumu ali ne predlazem prijateljstvo Na pocetku kad sam se uclanio tamo u nadi da se druzimo i da savetujemo jedno drugo krenule su odmah price sa njihove strane kad sam predstavio auto kako je moj kec sramota kako ovo kako ono,nista ne valja i sramota je videti ga kako se vuce na drumu,Administratori foruma su pokusali da smire situaciju i davali su upozorenja meni i ostalima koji napadaju i brisali su svadje sa moje teme ali to nije pomoglo i toku svadje kasnije saznam da nije problem do auta vec do nacionalne osnove,tako da sam tog trenutka napustio forum i nisam usao vise tamo | |
|
| |
Broj poruka : 2087 Datum upisa : 2011-12-30 Godina : 59 Lokacija : Skopje, Macedonia
| Subject: Re: Malo istorije EX YU autoindustrije - OPET, ali obogaceno sa oldschoolhr.com foruma Wed Apr 24, 2013 10:31 am | |
| Znam da taj forum nije bas naklonjen Zastavi, vise gledaju na Zastavu kao na auto nize klase i kao na srpski auto, ali ima veoma korisnih stvari koje mogu da se nauce sa tog foruma, cisto moze da se posecuje strana kao gost i da se razgledavaju teme, Znam, sve znam i Miljane i Daco , 100% ste u pravu za sve, medjutim cisto radi odrzavanja nasih auta ima dosta korisnih stvari jer ipak je to old school forum, a za prijateljstvo mozda sam i pogresio | |
|
| |
zastava101b Član osnivačkog tima
Broj poruka : 3475 Datum upisa : 2011-12-21 Godina : 37 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Malo istorije EX YU autoindustrije - OPET, ali obogaceno sa oldschoolhr.com foruma Wed Apr 24, 2013 12:17 pm | |
| Sa pomenutim forumom sam i ja pokušao saradnju u nekom trenutku, ali iskustvo je isto kao Miljanovo i Danilovo.
Poslednji korak sa njima je bio taj sto sam postavio pozivnicu da nam se zainteresovani pridruze ovde, i to bas u temi o Stojadinu, kako bismo izbegli sve clanove. Rezultat je bilo nekoliko kolega koji su dosli, i nekoliko spamera koji su odmah bili identifikovani i uklonjeni sa foruma (nisu ni stigli do clanstva). | |
|
| |
Miljan Počasni ambasador i član osnivačkog tima
Broj poruka : 3293 Datum upisa : 2011-12-20 Godina : 38 Lokacija : Nis
| Subject: Re: Malo istorije EX YU autoindustrije - OPET, ali obogaceno sa oldschoolhr.com foruma Wed Apr 24, 2013 12:20 pm | |
| Tamo se clanovi hvale koliko su sto boljih Zastava bacili u presu, iliti prešu sto bi rekli u lijepoj njihovoj. | |
|
| |
| Subject: Re: Malo istorije EX YU autoindustrije - OPET, ali obogaceno sa oldschoolhr.com foruma Wed Apr 24, 2013 12:31 pm | |
| Ma zato ja kazem NAS forum je NAS forum, nisu samo oni takvi, imao sam mnogo losih iskustva i na nekoliko drugih foruma, da ih sad ne spominjem da se neko ne naljuti, cisto sam samo posocio kako bi mogli i tamo da se nadju neki dobri saveti i ideje oko popravki nasih auta, nista vise, | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Malo istorije EX YU autoindustrije - OPET, ali obogaceno sa oldschoolhr.com foruma | |
| |
|
| |
| Malo istorije EX YU autoindustrije - OPET, ali obogaceno sa oldschoolhr.com foruma | |
|